BOLALARDA TUG’MA NOREVMATIK KARDITLAR (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
bolalarda norevmatik tug’ma karditlarning etiopatogenezi , klinika va diagnostikasini tahlil qilish ;