OILAVIY MUNOSABATLARINI BARQARORLASHTIRISHDA AFILIATSIYA MOTIVINING AHAMIYATI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Mazkur maqolada ota-ona va o‘smir farzand munosabatlarini barqarorlashtirishda afiliatsiya motivining ijtimoiy-psixologik xususiyatlari bo’yicha nazariy tadqiqotlar natijasi bilan  tanishishingiz mumkin.