HOMILADORLIKNING DASTLABKI DAVRIDA BOLANING RIVOJLANISHI VA UNING MUHIM BOSQICHLARI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada homiladorlikning dastlabki davrida bolaning rivojlanishi va uning muhim bosqichlari o’rganildi va tahlil qilindi. Maqolada homila rivojlanishining ketma-ket bosqichlari haqida ma’lumotlar berildi hamda maqola so’ngila barcha ma’lumotlar tahlil qilindi. Ushbu maqola oraqali homilaning rivojlanishi.Farzandingiz qanday homilador bo'lganini va chaqalog'ingiz ona qornida qanday rivojlanishini bilib oling.