ESHITISHDA NUQSONI BO‘LGAN BOLALAR TALLAFUZ MALAKASINI SHAKLLANTIRISH JARAYONIDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYA SAMARASI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Mazkur maqolada eshitishda nuqsoni bo‘lgan bolalar tallafuz malakasini shakllantirish  jarayonida  qo‘llaniluvchi  pedagogik texnologiyalar  tahlili berilgan.    Mazkur maqolada eshitishda nuqsoni bo‘lgan bolalar tallafuz malakasini shakllantirish  jarayonida    pedagogik texnologiya samarasi yoritilad