NUTQIY MULOQOT DARSLARIDA ESHITISHIDA NUQSONI BO‘LGAN O‘QUVCHILARNING KOMMUNIKATIV MALAKALARINI RIVOJLANTIRISH MAZMUNI, MAQSADI VA VAZIFASI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Mazkur maqolada  nutqiy muloqot darslarida eshitishida nuqsoni bo‘lgan o‘quvchilarning kommunikativ malakalarini rivojlantirish mazmuni, maqsadi va vazifasi yoritilgan. Nutqiy muloqot darslarida eshitishida nuqsoni bo‘lgan o‘quvchilarning kommunikativ malakalarini rivojlantirish  йўналишлари  tahlili amalga oshrilgan