BOSHLANGʻICH SINF O‘QUVCHILARINI ERTAKTERAPIYA ORQALI TARBIYALASH USULLARI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Mazkur  maqola  boshlang‘ich  sinf  o‘quvchilarini  tarbiyalashda ertaklarning terapevtik  ta’sirini  ochib  beradi.  Ertakterapiya  yordamida  bolalarning ma’naviy olamini boyitish, ijtimoiy ko‘nikmalarni rivojlantirish va psixologik muammolarni bartaraf etish usullari ko‘rib chiqiladi