KREDIT-MODUL TIZIMIDA O'QITISH SAMARADORLIGINI OSHIRISHNING ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu tadqiqot oliy ta'limda kredit-modul tizimida o‘qitish samaradorligini oshirish uchun zamonaviy texnologiyalarni qo‘llash masalalariga bag‘ishlangan. Kredit-modul tizimi ta'lim jarayonini individuallashtirish, talabalarning o‘zlashtirish darajasini nazorat qilish va mustaqil ta’limga e’tibor qaratish imkonini beradi. Tadqiqot davomida ta'lim jarayonida zamonaviy texnologiyalarni qo‘llashning ahamiyati, mavjud texnologik yondashuvlar va ularning natijadorlikka ta’siri tahlil qilinadi. Zamonaviy texnologiyalar, xususan, raqamli platformalar va interfaol usullar talabalarning o‘quv faoliyatiga ijobiy ta'sir ko‘rsatishi aniqlangan.