O‘QUVCHILARDA ALISHER NAVOIY IJODINI O‘QITISHDA METODLARDAN FOYDALANISH (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada Alisher Navoiy ijodini interfaol metodlar yordamida o‘qitishning zamonaviy yondashuvlari va pedagogik ahamiyati yoritilgan. Talabalarda Navoiy ijodiga qiziqishni oshirish, uning asarlarini chuqur anglash hamda tahlil qilish ko‘nikmalarini rivojlantirish uchun interfaol yondashuvlar samarali ekanligi asoslab berilgan.