KATTAQO‘RG‘ON SUV OMBORINING MIKROQILIMGA TA’SIRINI BAHOLASH (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Maqolada Kattaqo`rg`on suv omborining qurilishi tarixi, xo‘jalikdagihamiyati, suv ombor atrofidagi mikroiqlimga ta’siri, mavsumlar bo‘yicha suv balansiningo‘zgarishi, yog‘inlar va bug‘lanish miqdori hamda suv omborning atrof-muhitga bo‘layotgan ta’siri o‘rganilgan