BIOLOGIYA LABORATORIYA MASHG‘ULOTLARIDA AXBOROT KOMUNNIKATSION TEXNOLOGIYALARDAN FOYFALANISHNING AHAMIYATI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Laboratoriya ishining asosiy didaktik maqsadi o‘zlashtirilgan nazariy pozitsiyalarni eksperimental tasdiqlash, shuningdek, tajriba va tadqiqot o‘tkazish metodologiyasi bilan tanishishdir.