SO‘JAK (PAULITA OVCZINNIKOVII ) KOROVINNING MORFOLOGIYASI VA BIOEKOLOGIK XUSUSIYATLARI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Hozirgi kunda davlatimiz rahbari tomonidan qabul qilinayotgan ko‘plabme’yoriy-huquqiy hujjatlarning qabul qilinishi tufayli ilm-fan va innovatsiya faoliyatisohasidagi asosiy yo‘nalishlar rivojlanish yo‘liga tushib oldi.Paulita ovczinnikovii (Korovin) So‘jak turkumi turlarining respublikamiz sharoitidagio‘sishi va rivojlanishini asoslash, ko‘paytirish yo‘llarini ishlab chiqish, keng maydonlarni tashkil etish uchun tavsiyalar berish, muhofazaga muhtoj turlarini saqlab qolish borasidagiilmiy-tadqiqot ishlari muhim ahamiyatga ega. [1].