O’RTA OSIYO DARYOLARINING XO’JALIKDAGI AHAMIYATI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada O’rta osiyo o’lkasidagi daryolar ularning suv hajmi va xo’jalikda sohalaridagi ahamiyati va ulardan foydalanish va foydalanishdagi xatoliklar to’g’rida ma’lumot beriladi.