IJTIMOIY ADOLAT DIALEKTIKASI, INSON HUQUQLARI VA ERKINLIKLARI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Maqolada Ijtimoiy adolat dialektikasi haqiqatda, shaxsiy va umumiy huquqlarni saqlash va ta’minlashga qaratilgan mexanizmlar jamiyati va adolatlikni ta’minlash jarayonida kechadi. Ijtimoiy adolat dialektikasi о‘zida bir nechta munosabatlarni о‘z ichiga oladi.