Yoshlar huquqiy madaniyatining ilmiy- nazariy va metodologik asoslari (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada yoshlarda huquqiy madaniyatning ilmiy va nazariy metodologik asoslari haqida so’z boradi.