Sogʻlom turmush tarzi tamoyillari (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada sogʻlom turmush tarzi targʻibotining yangi va samarali usullari haqida so‘z boradi. Sog‘lom turmush tarzini keng ommalashtirish, aholi o‘rtasida sog‘lom turmush tarzi haqidagi bilimlarni oshirish va ularni kundalik hayotga tatbiq etish maqsadida turli yondashuvlar kiritilmoqda. Maqola zamonaviy texnologiyalar va targ‘ibot strategiyalari asosida sog‘lom turmush tarzini targ‘ib qilishning yangi usullarini tahlil qiladi