OʻZBEKISTONDA TARMOQLARARO KLASTERLARNI TASHKIL ETISHDA DAVLAT SIYOSATINING ASOSIY YOʻNALISHLARI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada Oʻzbekistonda tarmoqlararo klasterlarni tashkil etishning zarurligi, ahamiyati, o‘ziga xos xususiyatlari va davlat siyosatining asosiy yoʻnalishlari yoritilgan