Жиноятчиликка қарши курашнинг самарадорлигини таъминлашда мувофиқлаштирувчи кенгаш фаолиятининг аҳамияти (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ушбу тезисда жиноятчиликка қарши курашнинг самарадорлигини таъминлашда мувофиқлаштирувчи кенгаш фаолиятининг аҳамияти ёритилган.