MUSTAQILLIKNING DASTLABKI YILLARIDA QАSHQАDАRYО VILОYАTI MАKTАBGАСHА TАʼLIM MUАSSАSАLАRIDАGI KАDRLАR MАSАLАSI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada mustaqillikning dastlabki yillarida Qаshqаdаryо vilоyаti mаktаbgасhа tаʼlim muаssаsаlаridаgi kаdrlаr mаsаlаsi  haqida so‘z boradi. Muallif ilmiy ma‘lumotlarga tayanib, mavjud adabiyotlar asosida mustaqillikning dastlabki yillarida Qаshqаdаryо vilоyаti mаktаbgасhа tаʼlim muаssаsаlаridаgi kаdrlаr mаsаlаsi bo‘yicha o‘ziga xos jihatlarini o‘rgangan va tahlil qilgan.