QIZILMIYA O’SIMLIGINING TARKIBIDAGI ORGANIK BIRIKMALARINI TADQIQ QILISH (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Risolada Glycyrrhiza glabra L. o’simligining botanik  tavsifi, tarqalishi hamda kimyoviy tarkibi yoritib o’tilgan.