ХОЗИРГИ УЗБЕК БОЛАЛАР ШЕЬРИЯТИДА ЛИНГВОПОЭТИК ТАХЛИЛ (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Маыолада замонавий ўзбек адабиёти, хусусан, шеъриятимизда юз бераётган шаклий-мазмуний ўзгаришлар, лисоний-услубий жиҳатлар, унинг бадиияти, эмоционал-экспрессивлиги, эстетик таъсир кучини таъминловчи омиллар ва воситалар хусусида фикр юритилган.