O‘SMIRLAR XUQUQIY ONGI VA SAVODXONLIGINI OSHIRISHDA MAKTAB VA OILA XAMKORLIGI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
O‘smirlar xuquqiy ongi va savodxonligini oshirishda maktab va oila hamkorligi muhim ahamiyatga ega. Ushbu tadqiqotda, o‘smirlar orasida xuquqiy ongi va savodxonlikni rivojlantirish uchun maktab va oilaning o‘zaro aloqalari, rollari va vazifalari ko‘rib chiqiladi.