ADABIYOT DARSLARIDA O‘QUVCHILARNI VIRTUAL BORLIQQA OLIB KIRISH (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada adabiyot darslarida o‘quvchilarni virtual borliqqa olib kirish, virtual tushunchasi uning texnalogiyasi haqida tavsiyalar berilgan. Virtual borliq qachondan boshlab paydo bo‘lgani va rivojlanishi shu bilan bir qatorda, virtual borliqni ta’lim va inson hayotidagi o‘rni va ahamiyati haqida ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.