5G TARMOG'INI O'ZBEKISTONDA SIFAT DARAJASINI OSHIRISH (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Maqolada simsiz zaryadlash tizimini bo’yicha o‘tkazilgan tadqiqotlar asosida amaliyotga keng tadbiq etiluvchi, ishlab chiqilgan simsiz zaryadlash texnologiyasi yoki elektr energiyani simsiz uzatish qurilmalari bo‘yicha batafsil ma’lumotlar keltirilgan.