КИЧИК БИЗНЕС ВА ТАДБИРКОРЛИКНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА РАҚАМЛИ ПЛАТФОРМАЛАРНИ ҚЎЛЛАШ (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Кичик бизнес бозор иқтисодиётидаги ўзгаришларга тез мослашади, бозор талаблари асосида тез ихтисослашади, иқтисодиётдаги янги инновацияларни тез ўзлаштиради. 1990 йиллардан бошлаб, замонавий инновацион тизимлар шакллана бошлади, бу тизимларга технопаркларни, бизнес инкубаторларни, Инжинеринг марказларни, илмий-тадқиқот ташкилотларини, нанотехнологик марказларни киритиш мумкин. Кичик бизнес корхоналарини бозор иқтисодиёти талабларига мос ривожланиши учун соҳага кўпроқ инновацияларни кенг жорий этиш мақсадга мувофиқдир.