Бўлажак тадбиркорларда тадбиркорликка хос иқтисодий билимларни ривожлантириш (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Мақолада мамлакат келажаги бўлган ёшларда тадбиркорлик фаолиятини ривожлантириш зарурияти, бу жараёнда уларни соҳага хос билим ва кўникмаларни эгаллашлари масаласи ёритилган. Тадбиркорлик соҳасига хос билимларни эгаллашдаги айрим муаммолар кўрсатиб ўтилган ҳамда уларни бартараф этиш ва билимли ёшлар салмоғини ошириш учун тегишли тавсиялар ишлаб чиқилган.