O‘QUVCHILAR MUSIQA TARBIYASIDA BUXORO FOLKLOR QO‘SHIQLARIDAN FOYDALANISH - Muminovna Raxmanova Istat; To‘xtasin Rajabov Ibodovich (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Maqolada umumta’lim maktabi musiqa madaniyati darslari jarayonida bolalar folklor qo‘shiqlarini o‘rgatishning pedagogik shart-sharoit va imkoniyatlari xususida fikr bildirilgan.