(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Мақолада кичик бизнеснинг самарали фаолият кўрсатишини таъминлаш, инновацион тараққиёт талаблари бўйича барқарор иқтисодий ривожлантириш юзасидан ривожланган ва ривожланаётган хорижий мамлакатлар тажрибаси ўрганилган ҳамда муҳим тавсиялар ишлаб чиқилган.