(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Мақолада кичик бизнес субъектларининг миллий иқтисодиётдаги аҳамияти ва уни ривожлантириш долзарб масала эканлиги баён этилган. Бугунги кунда мамлакатимизда фаолият кўрсатаётган кичик бизнес субъектларининг салмоғи, соҳалар кесимидаги улуши ёритиб ўтилган. Умумий иқтисодий ҳолатини баҳоланиши динамикаси кўрсаткичлари ва мазмуни акс эттирилган. Шунингдек унда соҳадаги айрим муаммолар ва соҳани ривожлантириш борасидаги тегишли тавсиялар ўрин олган.