(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Maqolada aholini oziq-ovqat mahsulotlari bilan ta’minlash mazmuni, unda qishloq xo’jaligining chorvachilik sohasining ahamiyati yoritib o’tilgan. Shuningdek, mamlakatimizda chorvachilik sohasidagi mahsulot hajmi ko’rsatkichlari tahlili keltirilgan. Sohani rivojlanishiga to’siq bo’luvchi ayrim muammolar va sohani rivojlantirish borasidagi tegishli tavsiyalar ishlab chiqilgan.