(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Давлат иштирокидаги корхоналарни молиялаштириш жараёнида корхоналарнинг муаян муддатга тузиладиган бизнес-режаси катта аҳамиятга эга. Дарҳақиқат давлат иштирокидаги корхоналар учун бизнес-режани тузиш, уни тасдиқлаш, у бўйича маълумотларни тегишли ваколатли органларга тақдим этиш мажбурий тартиблардан ҳисобланади.