(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Mazkur maqola tarixiy shaharlarning tumanlarida savdo obyektlarini dizayn-kod tamoyillari asosida shakllantirish bo’yicha qisqacha tushuncha, ularni amaliyotda tadbiq etilishidagi foydali jihatlari va qulayliklarni o’z ichiga olgan.