(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
“To’polon’’ suv ombori - Surxondaryo viloyati o’ng irmog’i –To’polondaryo qurilayotgan yirik gidrotexnika inshooti . Surxondaryo viloyati Uzun tumanidan 1,5 km uzoqlikda joylashgan