(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada ispan tilini o’rganayotgan talabalarning ispan tilidagi tinglab tushunish qobiliyatlari va ko’nikmalarini yaxshilash va takomillashtirish uchun bir nechta metod va usullar, ulardan qanday foydalanish haqida so’z boradi. Bu ko’nikmalar va metodlar talabalar uchun ispan tilini o’rganishni samarali va oson qilishi mumkin.