(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Сўнгги 10-15 йил ичида, жаҳон тиббиётига кириб келаётган янгиликлар (ўта нозик, ихчам, мукаммал, инновацион ва нано техникалар), дунё тиббиёти соҳасида кескин ва инқилобий ўзгаришларга олиб келмоқда.