(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablari boshlang‘ich sinflarida axborot texnologiyalari fanini imkoniyatlaridan foydalanishning ilg‘or zamonaviy texnologiyalar bilan dars jarayonlarini uzviy jihatdan bog‘lannish usullarini keng joriy qilish usullari yoritilgan.