(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada ta’limda o’quvchilarning turli elektron platforma va ta’lim resurslaridan foydalanishni jadallashtirish, Internet taxnologiyalarining ta’lim sifatiga ijobiy ta’sirlari, masofaviy ta’lim tizimi bilan bilim olishni idividuallashtirish texnologiyasini ishlab chiqish, elektron resurslar va platformalardan foydalanish texnikalari haqida so’z boradi.