(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Совет ҳокимиятининг Ўзбекистон ССР саноат соҳасини индустрлаштириш сиёсатига оид кўплаб тарихий ҳужжатлари бугунги кунда Ўзбекистон Миллий архивида сақланиб қолган.