(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada olmoshlarning o‘zbek tilshunosligida o‘rganilishi, olimlarning olib borgan tadqiqot va izlanishlari va manbaalarning guruhlarga tasniflanishi haqida so`z yuritiladi