(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu tezisda sharh janrining o’ziga xos ilmiy-nazariy talqini hamda siyosiy diskusiyadan farqli jihatlari haqida so’z boradi. Shuningdek, tezisda bir qator xorijlik va mahaliy olimlarning tadqiqot ishlari tahlil qilinib mavjud bahsli nazariy qarashlar xususida tegishli taklif va tavsiyalar keltiriladi.