(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Nemis va o’zbek maqollarining qiyosiy tahlilidagi yondashuvlar ikki tildagi misollar orqali ifodalab berilgan. O’zaro farqlar hamda o’xshashliklar semantik va struktur jihatdan qiyoslangan.