(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Мақолада олий таълим тизимида бренд капиталининг бугунги трансформация жараёнида ўрни ва аҳамиятини илмий асослаб берилган.