(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Do’stlik bu- so’nmas bebaho olov . Bu rishtani inson axloqining bebaho go’zalligi ijobiy fazilatlar gavhari.Insondagi barcha go’zal fazilatlar bir marvarid shodasi bo’lsa ,uning dur-gavhari chin insoniy muhabbatga asoslanagan do’stlik tufayli xonadonimiz obod , dunyoda tinchlik va dasturxonimizda to’kinlik hukumron. Shuning uchun ham dono kishilar hamma jamiyatda hamdo’stlikni ulug’lab, qadirlab kelganlar va odamlarni do’st bo’lib yashashga ko’proq shu rishtani ortirishga undaydilar.Bugungi kunga kelib chin do’stni toppish juda qiyin . og’ir kuningda ham yaxshi kunungda ham yonida turushlik aytiladi. Bugungi kundagi chin do’stim bu mening onam