(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Insoniyatning taraqqiyot etishida ustozlarning oʻrni beqiyos.Chunki, hammaga maʼlumki, insoniyatning eng birinchi ustozi - bu Alloh Taoloning oʻzi.Bunga quyidagi oyatni misol qilib olamiz: , Alloh insonlarga barcha yaratilgan va yaratilajak narsalarga tegishli nomlarni oʻrgatdi.So’ngra ularni farishtalariga koʻrsatib dedi: , Agar eʼtirozingizda rostgoʻy boʻlsangiz, ana u narsalarni nomlari bilan menga aytib beringiz! ’’.