(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Kitob hayotning eng olis va qorong’u yo’llariga nur baxsh etgan afsonaviy chiroqdir. Bir insonning qiymati o’qigan kitoblari bilan o’lchanadi. Kitob odamlarning yo’lini yoritib turuvchi mayoqdir.