(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Bu maqolada mashhur g`azalnafis Alisher Navoiyning asarlaridan biri “Saddi Iskandariy” dostoni ko`rib chiqilgan. Bu asarda Alisher Navoiy o`z mohirligi bilan dostonning asosiy qahramoni Iskandarni tasvirlab berishi haqidadir.