(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada karst jarayonlarini hosil bo‘lishi sabablari, ularga qarshi chora-tadbirlar hamda karst jarayonlari tarqalgan yerlarda avtomobil yo‘llarini trassasini va yo‘l poyini loyihalash bo‘yicha tavsiyalar keltirilgan.