(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada “Buxoro musiqa folklori”ning madaniy hayotdagi o‘rni va ahamiyati yoritib berilgan. Buxoro folklor musiqasi, uning o‘ziga xos xususiyatlarini ifodalovchi an’analar, urf-odatlar mahalliy ijrochilik uslublari asosida bayon etilgan.