(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Maqolada umumta’lim maktablarining boshlang‘ich sinflari musiqa mash-g‘ulotlarida milliy musiqa ta’limini tashkil etishda bolalar xalq folklor qo‘shiqlarini o‘rgatishning imkoniyatlari, ayrim muammolar va ularning yechimi xususida fikr yuritilgan.