(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda musiqa tinglash faoliyatini tashkil etish usullari, uning o‘ziga xos xususiyatlari, faoliyatni tashkil etishning pedagogik ahamiyati o‘rni va ahamiyati yoritib berilgan