(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
maqolada milliy maqom san’ati, Shashmaqomning tuzilishi, uning tarbiyaviy imkoniyatlari hamda ma’naviyat tarbiyasida milliy maqom san’atining o‘rni va ahamiyati xususida mulohazalar yuritiladi